We-Grow

VIDNESBYRD

Tre 3.g’ere fra Rysensteen Gymnasium var så entusiastiske, at vi spurgte om de ikke ville sige noget af det de sagde til os i undervisningen ind i et kamera.

Det ville de gerne.

Finansforbundets nyhedsbrev d. 23. nov. 2021: Pengeinstitutterne gør klogt i at bruge tid og ressourcer på unge kunder, siger Michael Budolfsen, næstformand i Finansforbundet.

Mange tak til Maja Bødtcher-Hansen for at nævne os i P3 – DR og fortælle om vigtigheden af finansiel dannelse i gymnasiet!

Når jeg flytter hjemmefra, så [vil jeg] gerne vide hvordan jeg betaler min første regning.

Interview med Michael Budolfen, næstformand i Finansforbundet, som deltager i We-Grows paneldebat ‘Penge – kan leve uden?’ på Rysensteen Gymnasium i efteråret 2021.

We-Grow i Frederiksbergfondens nyhedsbrev deceber 2021: Siden 2019 har We-Grow bidraget til at give unge en finansiel indsigt, så de selv har hånden på rattet til en sund økonomisk fremtid.

Hanne Leth Andersen deltager i We-Grows paneldebat ‘Penge – kan leve uden?’ på Rysensteen Gymnasium i efteråret 2021. Som optakt hertil har vi stillet hende nogle spørgsmål, som vi har fået fra Rysensteens elever.

Finansiel dannelse er et behov man ikke ved man har før det er for sent.

Der er simpelthen en mangel i dannelsen på gymnasiet, som handler om økonomisk forståelse.

Luna og Caroline fra Egedal Gymnasium og HF fortæller om deres oplevelse af We-Grow efter undervisningen.

 

 

  • Radio LOUD – Omkring 24.000 studerende har søgt om ekstra SU-lån. Radio LOUD taler med We-Grow om hvilke konsekvenser kan det have, og hvad der er vigtigst at tænke på, når man låner penge.

 

  • Skoleskemaet på P3 – We-Grow besøger P3 og taler om hvordan man laver et budget, hvad man bør gøre for at holde styr på sine hårdtjente penge, og hvordan man får privatøkonomi på skoleskemaet.

 

  • Aftenklubben på Radio NOVA – Aftenklubben får besøg af Karin Lund-Frank, der er direktør og stifter af organisationen We-Grow, der forsøger at komme de unges økonomiske problemer til livs.

 

  • Nordjyske – Forening vil lære unge at lægge budget og købe bolig.

 

 

  • Jyllands-Posten – Nyt initiativ skal tage unge på en »finansiel dannelsesrejse«