We-Grow

FOR UDDANNELSESINSTITUTIONER
OG VIRKSOMHEDER

Uddannelsesinstitution

For ungdomsuddannelser og videregående uddannelses-institutioner, der ønsker at gøre en forskel for unges finansielle dannelse.

Virksomhed eller anden organisation

For virksomheder eller ander organisationer, der ønsker at støtte dannelsen af Danmarks ungdom, og styrke CSR-profilen.

Fordelene ved Personligt medlemskab

CFDU læringsplatform

Adgang til vores læringsplatform med kurser, live webinarer, læringsvideoer, Q&A-forum, anmeldelser af pengefilm, -dokumentarer og -bøger.

Hotline

Som medlem kan du ringe til os og få hjælp og vejledning i din personlige økonomiske situation. Afhænging af hvad du har brug for vil vi sørge for, at du får den rette i røret.

Vidensbank

I CFDU kan du altid finde links og resurser til at holde dig opdateret på i det finansielle landskab, med opdaterede tal og forskning om penge og privatøkonomi af unge om unge til unge.

Invitation til Ungepanelet

Ungepanelet er et fælleskab af unge, der synes finansiel dannelse er spændende og gerne vil gøre en forskel for andre unge. Ungepanelet inddrages i arbejdet i foreningen i det omfang man selv kan og vil være med.

Ugentlige værksteder

Der er åbent i vores online værksted 4 gange om ugen. Her arbejder vi med din privatøkonomi, og vi går i dybden med emner som for eksempel budgetlægning, løn og skat, bolig og boliglån, opsparing og investering. Log på og få sparring til din finansielle dannelse.

Chatforum

Skulle du have brug for at tale med nogen om økonomiske spørgsmål udenfor åbningstid, så log på og chat med os eller andre unge, der synes det er cool at have styr på privatøkonomien, sejt at sige nej til overforbrug, og fedt at have en opsparing eller investering.

FNs verdensmål

Som medlem er du med til at støtte FNs verdensmål: Dels bekæmpelsen af økonomisk marginalisering, ulighed og fattigdom, og dels verdensmål nr. 4 og 12; kvalitetsuddannelse og mulighed for livslang læring for alle, og ansvarlige og bæredygtige forbrugs- og produktionsformer.

Ansvar for din verden

Udover at få styr på din egen privatøkonomi, lære det privatøkonomiske sprog, og lære at forstå og deltage i samfundsdebatten, så støtter du med dit medlemskab den finansielle dannelse af unge i hele landet. Dermed er du med til at styrke demokratiet og Danmarks fremtid.