We-Grow

MEDLEMSKAB: Månedskort

Dit medlemskab i We-Grow

Din finansielle dannelsesrejse starter her! Bliv medlem og styrk dine finansielle færdigheder!

Månedskortet er dit medlemskab i We-Grow, for bare 20 kr. om måneden.

Som medlem af foreningen We-Grow har du adgang til vores læringsplatform Center for Finansiel Dannelse for Unge, hvor du kan benytte dig af

*Hvis du synes det er rigtig spændende og gerne vil gøre en forskel for andre unge, så kan du blive en del af Ungepanelet. Som en del af Ungepanelet bliver man inddraget i arbejdet i foreningen, selvfølgelig i det omfang man selv kan og vil være med (det giver erfaring til CV’et!). Læs mere om Ungepanelet her.

Du kan logge ind så snart betalingen er gået igennem. Du vil modtage en mail med de vigtigste oplysninger og en kvittering.

Månedskort

DKK 20,- / måned


Put i kurv!


Se medlemskaber


aarskortet

OBS: Hvis du køber et Årskort sparer du 1½ måned.

Medlemsfordele

CFDU læringsplatform

Adgang til vores læringsplatform med kurser, live webinarer, læringsvideoer, Q&A-forum, anmeldelser af pengefilm, -dokumentarer og -bøger.

Hotline

Som medlem kan du ringe til os og få hjælp og vejledning i din personlige økonomiske situation. Afhænging af hvad du har brug for vil vi sørge for, at du får den rette i røret.

Vidensbank

I CFDU kan du altid finde links og resurser til at holde dig opdateret på i det finansielle landskab, med opdaterede tal og forskning om penge og privatøkonomi af unge om unge til unge.

Invitation til Ungepanelet

Ungepanelet er et fælleskab af unge, der synes finansiel dannelse er spændende og gerne vil gøre en forskel for andre unge. Ungepanelet inddrages i arbejdet i foreningen i det omfang man selv kan og vil være med.

Ugentlige værksteder

Der er åbent i vores online værksted 4 gange om ugen. Her arbejder vi med din privatøkonomi, og vi går i dybden med emner som for eksempel budgetlægning, løn og skat, bolig og boliglån, opsparing og investering. Log på og få sparring til din finansielle dannelse.

Chatforum

Skulle du have brug for at tale med nogen om økonomiske spørgsmål udenfor åbningstid, så log på og chat med os eller andre unge, der synes det er cool at have styr på privatøkonomien, sejt at sige nej til overforbrug, og fedt at have en opsparing eller investering.

FNs verdensmål

Som medlem er du med til at støtte FNs verdensmål: Dels bekæmpelsen af økonomisk marginalisering, ulighed og fattigdom, og dels verdensmål nr. 4 og 12; kvalitetsuddannelse og mulighed for livslang læring for alle, og ansvarlige og bæredygtige forbrugs- og produktionsformer.

Ansvar for din verden

Udover at få styr på din egen privatøkonomi, lære det privatøkonomiske sprog, og lære at forstå og deltage i samfundsdebatten, så støtter du med dit medlemskab den finansielle dannelse af unge i hele landet. Dermed er du med til at styrke demokratiet og Danmarks fremtid.